Primas Design

Skåne län

Information

590424-XXXX är organisationsnummer för bolaget Primas Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Primas Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Primas Design finns i.

Primas Design har varit registrerat sedan 1996-12-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Primas Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Primas Design är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Primas Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Primas Design så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Designar tillverkar och säljer produkter till hushåll och företag inom textil, trä, glas, mässing, rostfritt material. Arbetar som konsult inom marknadsföring och bedriver försäljning av olika företagsprodukter, företrädesvis hushållsprodukter, speglar ramar, skåp.

Det finns olika personer som har en koppling med Primas Design och det är Åkesson, Mats Roy Inge som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,