Nilco International

Skåne län

Information

570923-XXXX är organisationsnummer för företaget Nilco International. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilco International är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Nilco International finns i.

Nilco International har varit registrerat sedan 1993-12-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilco International så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Nilco International är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Nilco International är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nilco International så kan ni göra det på telefon genom 040-413100 eller genom brev på följande adress:

Handel med import och export, biltillbehör, motoroljor, livsmedel och kemisk tekniska varor.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilco International och det är Nilsson, Hans Conny som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,