Sisu Konsult AB

Skåne län

Information

Sisu Konsult AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Sisu Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sisu Konsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-03-27.

Sisu Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2008-01-03. Men sedan 2008-03-27 så har Sisu Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Villav. 32 A, 237 34, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sisu Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-292931.

Lomma arbetar för att företag som Sisu Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sisu Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet riktat mot läkemedelsindustrin, handel och försäljning av dammode såsom kläder, skor, väskor och accessoarer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sisu Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sisu Konsult AB och det är följande personer, Wäborg, Kerstin Eva Margaretha som är född 1952 och har titeln VD, Wäborg, Kerstin Eva Margaretha som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Angsmark, Anja som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Hanna som är född 1977 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sisu Konsult AB är 556748-1634.