Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB

Skåne län

Information

Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB har haft sedan 2007-11-22. Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB har funnits sedan och 2007-11-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järng. 23, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6309190.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB Privat, ej börsnoterat.

Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB har idag 556743-7669 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB

Bolaget ska bedriva försäljning av elektronik, hemelektronik samt installationer och därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Pedersen El & Digitalinstallation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pedersen, Jan Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Jan Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor, .