Volante Fartupplevelser AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Volante Fartupplevelser AB. Det finns flera bolag som liknar Volante Fartupplevelser AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Volante Fartupplevelser AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-10 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-09-17 så har Volante Fartupplevelser AB varit registrerat och sedan 2008-04-10 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Volante Fartupplevelser AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Volante Fartupplevelser AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Kustv. 38A, 237 41, Bjärred. Vi ni istället prata med Volante Fartupplevelser AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva biluthyrning, catering och konsultativ verksamhet inom restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Szymanski, Krzysztof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zielinska, Joanna som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Firstenhaupt, Patrick Maksymilian som är född 1975 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Volante Fartupplevelser AB har 556738-1032 som sitt organisationsnummer.