Axelsson & Döttrar AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Axelsson & Döttrar AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Axelsson & Döttrar AB är ett av dem. Statusen för Axelsson & Döttrar AB är att Bolaget är aktivt.

Axelsson & Döttrar AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Axelsson & Döttrar AB ska trivas.

Axelsson & Döttrar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för företagets verksamhet är dels handel med värdepapper och dels att bedriva konsultverksamhet med inriktning mot läkemedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axelsson & Döttrar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Axelsson & Döttrar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Axelsson & Döttrar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-152695.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Axelsson & Döttrar AB är Axelsson, Sven Niklas Anders som är född 1950 och har titeln VD, Axelsson, Sven Niklas Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wannfors, Anna Barbro Elisabeth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Karin Anna Margareta som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Axelsson & Döttrar AB har 556735-7040 som sitt organisationsnummer.