Pnigroup AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Pnigroup AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Pnigroup AB är ett av dem. Statusen för Pnigroup AB är att Bolaget är aktivt.

Pnigroup AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Pnigroup AB ska trivas.

Pnigroup AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall, indirekt eller direkt, bedriva handel inom bygg-, stålbranschen. Idka värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pnigroup AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-22.

Idag är Pnigroup AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Pnigroup AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-212621.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pnigroup AB är Nilsson, Anders Peter som är född 1964 och har titeln VD, Nilsson, Anders Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Undrén Nilsson, Åsa Charlotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Pnigroup AB har 556735-2116 som sitt organisationsnummer.