Restaurang ANJ AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Restaurang ANJ AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Restaurang ANJ AB är ett av dem. Statusen för Restaurang ANJ AB är att Bolaget är aktivt.

Restaurang ANJ AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Restaurang ANJ AB ska trivas.

I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang ANJ AB inte är momsregistrerat.

Idag är Restaurang ANJ AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Restaurang ANJ AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-972223.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Restaurang ANJ AB är Billsten, Mats Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Pierre Greger Joakim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Billsten, Linda Charlotta Karolin som är född 1973 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Restaurang ANJ AB har 556730-4125 som sitt organisationsnummer.