Rinnsepp AB

Skåne län

Information

Rinnsepp AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Rinnsepp AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rinnsepp AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-05-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Blåbärsg. 19, 234 43, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rinnsepp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5200469.

Lomma arbetar för att verksamheter som Rinnsepp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rinnsepp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara byggverksamhet, tillbyggnad och renoveringar av en och flerfamiljshus samt kontor, smide och svets, tillverkning av stålkonstruktioner, VVS och rörläggning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rinnsepp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rinnsepp AB och det är följande personer, Hakorinne, Seppo Juhani som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Huotari, Eeva Kaisa som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rinnsepp AB är 556729-6909.