Aktiebolag Modicus

Skåne län

Information

Aktiebolag Modicus hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Aktiebolag Modicus finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolag Modicus tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolag Modicus har haft sedan 2007-05-17. Aktiebolag Modicus har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolag Modicus så kan ni göra det genom att skicka er post till Nybov. 58, 234 37, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5906747.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolag Modicus Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolag Modicus har idag 556729-0506 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolag Modicus

Bolaget ska bedriva redovisningsbyrå, utveckling, produktion och försäljning av mjukvara för revisions- och redovisningsbyråer, produktion av reklam varumärken samt varumärkesskydd, design och dokumentation av musik samt artistiskt framträdande i grupp eller enskilt, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Samtliga verksamheter ska bedrivas direkt eller indirekt via dotterbolag.

I Aktiebolag Modicus så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindhe, Marie-Louise som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .