Mining Media Europe AB

Skåne län

Information

Mining Media Europe AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Mining Media Europe AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mining Media Europe AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-07-30.

Mining Media Europe AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-04-23. Men sedan 2007-07-30 så har Mining Media Europe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vallg. 20, 234 32, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mining Media Europe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414178.

Lomma arbetar för att företag som Mining Media Europe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mining Media Europe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva elektronisk publicering och tryckning samt försäljning av annonser inom affärsvärlden jämte därmed förenlig verksmhet.

Firmatecknare för Mining Media Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mining Media Europe AB och det är följande personer, Barry, Colm Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Draycott, Jeffrey som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Peter K som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Nordblad, Carina Iréne som är född 1967 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mining Media Europe AB är 556728-7544.