Capo Utveckling AB

Skåne län

Information

Capo Utveckling AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Capo Utveckling AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Capo Utveckling AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-16.

Capo Utveckling AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-21. Men sedan 2007-08-16 så har Capo Utveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Allég. 165, 232 31, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Capo Utveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-5153223.

Lomma arbetar för att bolag som Capo Utveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Capo Utveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva organisations- och verksamhetsutveckling samt konsultation inom arbetslivsutveckling för individer, grupper, och företag organisationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Capo Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Capo Utveckling AB och det är följande personer, Björnsson-Uppgren, Eva Britt-Marie L som är född 1950 och har titeln VD, Uppgren, Bernt Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson-Uppgren, Eva Britt-Marie L som är född 1950 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Capo Utveckling AB är 556724-2770.