Bjärreds Design AB

Skåne län

Information

Bjärreds Design AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Bjärreds Design AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bjärreds Design AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-01.

Bjärreds Design AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-02-13. Men sedan 2007-03-01 så har Bjärreds Design AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järavallsv. 77, 237 33, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bjärreds Design AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-295211.

Lomma arbetar för att bolag som Bjärreds Design AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bjärreds Design AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med badrums- och sanitetsprodukter.

Firmatecknare för Bjärreds Design AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bjärreds Design AB och det är följande personer, Gunnarsson, Sven Christer som är född 1968 och har titeln VD, Svensson, Karin Anna Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Sven Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Herrlander, Eva Liselotte som är född 1957 och har titeln Revisor, Herrlander Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bjärreds Design AB är 556723-5808.