Grön kompetens AB

Skåne län

Information

Grön kompetens AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Grön kompetens AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grön kompetens AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Grön kompetens AB har haft sedan 2007-05-24. Grön kompetens AB har funnits sedan och 2007-05-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Grön kompetens AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Plantv. 1 B, 230 53, Alnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5124686.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Grön kompetens AB Privat, ej börsnoterat.

Grön kompetens AB har idag 556722-7110 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Grön kompetens AB

Bolaget ska på konsultbasis bedriva rådgivning, undervisning, utvecklings- och utredningsarbete med inriktning på företag och organisationer inom gröna näringen.

I Grön kompetens AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Christensen, Karin Inger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Gerle Thorbjörn som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunnel Agneta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .