Spelbolaget i Lödde AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Spelbolaget i Lödde AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Spelbolaget i Lödde AB är ett av dem. Statusen för Spelbolaget i Lödde AB är att Bolaget är aktivt.

Spelbolaget i Lödde AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-02-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Spelbolaget i Lödde AB ska trivas.

Spelbolaget i Lödde AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-15. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva spelbutik med försäljning av vissa dagligvaror och tidningar och tidskrifter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spelbolaget i Lödde AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Spelbolaget i Lödde AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Spelbolaget i Lödde AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Spelbolaget i Lödde AB är Jacobsen, Carina Solveig som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilén, Kent Ivar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Spelbolaget i Lödde AB har 556722-6583 som sitt organisationsnummer.