Enzymatica AB

Skåne län

Information

Enzymatica AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Enzymatica AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Enzymatica AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-05-08.

Enzymatica AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2007-01-10. Men sedan 2008-05-08 så har Enzymatica AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Transportv. 14, 246 42, Löddeköpinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Enzymatica AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7279701.

Lomma arbetar för att verksamheter som Enzymatica AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Enzymatica AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, tillverkning samt försäljning av hälsoprodukter och naturläkemedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Enzymatica AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Enzymatica AB och det är följande personer, Edelborg Christensen, Ulf Michael som är född 1970 och har titeln Extern VD, Larsson, Sten Åke Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blom, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rexö, Sven Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Mats Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor.Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Enzymatica AB är 556719-9244.