Peter Karlsson Industridesign AB

Skåne län

Information

Peter Karlsson Industridesign AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Peter Karlsson Industridesign AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Peter Karlsson Industridesign AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Peter Karlsson Industridesign AB har haft sedan 2007-02-15. Peter Karlsson Industridesign AB har funnits sedan och 2007-02-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Peter Karlsson Industridesign AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tobaksv. 1 E, 244 71, Dösjebro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8555701.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Peter Karlsson Industridesign AB Privat, ej börsnoterat.

Peter Karlsson Industridesign AB har idag 556719-6596 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Peter Karlsson Industridesign AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom teknik och därmed förenlig verksamhet.

I Peter Karlsson Industridesign AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Agneta Eva Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .