Försäkringsvägledning Bjärred AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Försäkringsvägledning Bjärred AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Försäkringsvägledning Bjärred AB är ett av dem. Statusen för Försäkringsvägledning Bjärred AB är att Bolaget är inaktivt.

Försäkringsvägledning Bjärred AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Försäkringsvägledning Bjärred AB ska trivas.

I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar, rådgivning beträffande försäkringar och ekonomiska frågor i försäkringsspörsmål och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Försäkringsvägledning Bjärred AB inte är momsregistrerat.

Idag är Försäkringsvägledning Bjärred AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Försäkringsvägledning Bjärred AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Försäkringsvägledning Bjärred AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Försäkringsvägledning Bjärred AB har 556719-4948 som sitt organisationsnummer.