Nordic Patent Analyzer AB

Skåne län

Information

Nordic Patent Analyzer AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Nordic Patent Analyzer AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic Patent Analyzer AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nordic Patent Analyzer AB har haft sedan 2007-04-06. Nordic Patent Analyzer AB har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nordic Patent Analyzer AB så kan ni göra det genom att skicka er post till BOX 28, 230 53, Alnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-531560.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nordic Patent Analyzer AB Privat, ej börsnoterat.

Nordic Patent Analyzer AB har idag 556718-3925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nordic Patent Analyzer AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området medicinska patent, utveckling av databaser, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Nordic Patent Analyzer AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nielsen, Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rörböl, Leif Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Steen, Sven Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadskov-Hansen, Steen Lyders Lerche som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor.