FRIBO Bygg & Snickeriservice AB

Skåne län

Information

556716-5807 är organisationsnummer för bolaget FRIBO Bygg & Snickeriservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FRIBO Bygg & Snickeriservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som FRIBO Bygg & Snickeriservice AB finns i.

FRIBO Bygg & Snickeriservice AB har varit registrerat sedan 2006-11-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FRIBO Bygg & Snickeriservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

FRIBO Bygg & Snickeriservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FRIBO Bygg & Snickeriservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med FRIBO Bygg & Snickeriservice AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6009777 eller genom brev på följande adress:
Fjelie Byav. 4, 237 91, Bjärred

Bolaget ska bedriva bygg- och snickeriservice, handel med byggvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FRIBO Bygg & Snickeriservice AB och det är Persson, Jörgen Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Petra Katarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,