Priomed AB

Skåne län

Information

556713-4951 är organisationsnummer för bolaget Priomed AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Priomed AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Priomed AB finns i.

Priomed AB har varit registrerat sedan 2006-10-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Priomed AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Priomed AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Priomed AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Priomed AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Valhallav. 2, 237 36, Bjärred

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom läkemedels- och medicinteknik- och därtill närliggande industri. Konstruktion, tillverkning, testning, försäljning, inköp, import och export av medicinska produkter samt därmed förenlig verksamhet. Äga, köpa och sälja hästar. Innehav och förvaltning av fastigheter, innehav och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Priomed AB och det är Rudbäck, Siv Ann Charlotte som är född 1961 och har titeln VD, Rudbäck, Siv Ann Charlotte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gemmefors Rodhe, Camilla Margaretha som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johansson, Martin Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor,