Lomma Fordonsförvaring AB

Skåne län

Information

Lomma Fordonsförvaring AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Lomma Fordonsförvaring AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lomma Fordonsförvaring AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-11.

Lomma Fordonsförvaring AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-10-16. Men sedan 2007-01-11 så har Lomma Fordonsförvaring AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karstorpsv. 35, 234 31, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lomma Fordonsförvaring AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6981414.

Lomma arbetar för att verksamheter som Lomma Fordonsförvaring AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lomma Fordonsförvaring AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av lokaler för förvaring av bilar, båtar och andra fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lomma Fordonsförvaring AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lomma Fordonsförvaring AB och det är följande personer, Björklund, Anders Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jörgensen, Per Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin Jörgensen, Britt Charlotta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Svanberg, Anders Håkan som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Lomma Fordonsförvaring AB är 556712-9472.