Phones United Sweden AB

Skåne län

Information

Phones United Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Phones United Sweden AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Phones United Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Phones United Sweden AB har haft sedan 2007-05-17. Phones United Sweden AB har funnits sedan och 2007-05-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Phones United Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Per Claus v. 9 B, 237 36, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9957003.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Phones United Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Phones United Sweden AB har idag 556712-1883 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Phones United Sweden AB

Bolaget ska bedriva marknadsföring- och mediaverksamhet inom områdena relaterade till mobiltelefoner, internet och liknande medier samt därmed förenlig verksamhet.

I Phones United Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Meurling, Fredrik Bertil som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bodelsson, Björn Anders Pontus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Meurling, Emma Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.