Ayris Nordic AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Ayris Nordic AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Ayris Nordic AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Ayris Nordic AB är momsregistrerat sedan2007-09-13 och har organisationsnummer 556712-1743.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8946324 alternativt besöka eller skicka post till Ayris Nordic AB på följande adress Linnéav. 10, 234 31, Lomma.

Ayris Nordic AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-09-13.

I Ayris Nordic AB så sitter följande personer i styrelsen: , Torshall Ayris, Brita Maria C som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska tillhandahålla rådgivnings- och konsulttjänster inom ekonomi och då främst inom områdena företagsfinansiering, strategisk utveckling, företagsförvärv, fusioner och kommunikation. Bolaget skall också bedriva utbildning inom områdena, samt inom dessa områden idka därmed förenlig verksamhet.