Arium Design AB

Skåne län

Information

Arium Design AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Arium Design AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arium Design AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Arium Design AB har haft sedan 2006-12-23. Arium Design AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Arium Design AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaplansg. 5 J, 285 33, Markaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0433-12410.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Arium Design AB Privat, ej börsnoterat.

Arium Design AB har idag 556710-3691 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Arium Design AB

Bolaget skall bedriva grossisthandel med smycken och bijouterier samt därmed förenlig verksamhet.

I Arium Design AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nee, Björn Arnold Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Nee, Björn Arnold Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson Nee, Siv Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .