Bjärreds Blomsterhandel AB

Skåne län

Information

Bjärreds Blomsterhandel AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Bjärreds Blomsterhandel AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjärreds Blomsterhandel AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Bjärreds Blomsterhandel AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bjärreds Blomsterhandel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Västkustv. 5, 237 37, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-292719.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bjärreds Blomsterhandel AB Privat, ej börsnoterat.

Bjärreds Blomsterhandel AB har idag 556710-0002 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bjärreds Blomsterhandel AB

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor och presentartiklar liksom därmed förenlig verksamhet.

I Bjärreds Blomsterhandel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Källström, Emma Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Per-Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Ann-Christin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .