Kudde & Kandelaber Sverige AB

Skåne län

Information

Kudde & Kandelaber Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Kudde & Kandelaber Sverige AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kudde & Kandelaber Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kudde & Kandelaber Sverige AB har haft sedan 2006-09-14. Kudde & Kandelaber Sverige AB har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kudde & Kandelaber Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 89, 234 31, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0705-285195.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kudde & Kandelaber Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Kudde & Kandelaber Sverige AB har idag 556708-9197 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kudde & Kandelaber Sverige AB

Bolaget ska sälja heminredning och därmed förenlig verksamhet. därmed förenlig verksamhet.

I Kudde & Kandelaber Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckström, Mona Elsbeth Ingegerd som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckström, Anette Linnéa Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .