RTO Fastighetsutveckling AB

Skåne län

Information

RTO Fastighetsutveckling AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där RTO Fastighetsutveckling AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. RTO Fastighetsutveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket RTO Fastighetsutveckling AB har haft sedan 2007-04-12. RTO Fastighetsutveckling AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till RTO Fastighetsutveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-294150.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är RTO Fastighetsutveckling AB Privat, ej börsnoterat.

RTO Fastighetsutveckling AB har idag 556706-9181 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för RTO Fastighetsutveckling AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RTO Fastighetsutveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Beloso Grefelt, Rachel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Grefelt, Torild Haakon Sverre som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .