Lencia AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lencia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Lencia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lencia AB är momsregistrerat sedan2006-10-12 och har organisationsnummer 556706-7045.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 076-2343638 alternativt besöka eller skicka post till Lencia AB på följande adress Karavellg. 6, 234 42, Lomma.

Lencia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-12.

I Lencia AB så sitter följande personer i styrelsen: Wemlén, Björn Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Wemlén, Artwor Lennart Antonius som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva projektledning, teknikinformation och utredningar inom informationsteknologi och äga och förvalta fastigheter, köp och försäljning av värdepapper, import och handel med belysningar, samt därmed förenlig verksamhet.