ONAB Fastigheter AB

Skåne län

Information

ONAB Fastigheter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där ONAB Fastigheter AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ONAB Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ONAB Fastigheter AB har haft sedan 2006-08-01. ONAB Fastigheter AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ONAB Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Varvstorget 6, 234 39, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-1344197.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ONAB Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

ONAB Fastigheter AB har idag 556706-5312 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ONAB Fastigheter AB

Bolagets verksamhet ska vara handel, utveckling och förvaltning av fastigheter, uthyrning av fastigheter och byggnader samt därmed förenlig verksamhet.

I ONAB Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olin, Ulf Rikard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ulf Kenneth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Marie Irene Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Olin, Mari Ingela som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.