Aktiebolag KÅ Nilsson RKB

Skåne län

Information

Aktiebolag KÅ Nilsson RKB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Aktiebolag KÅ Nilsson RKB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolag KÅ Nilsson RKB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolag KÅ Nilsson RKB har haft sedan 2006-08-01. Aktiebolag KÅ Nilsson RKB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolag KÅ Nilsson RKB så kan ni göra det genom att skicka er post till Löddesnäsv. 21, 237 41, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9455804.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolag KÅ Nilsson RKB Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolag KÅ Nilsson RKB har idag 556706-1337 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolag KÅ Nilsson RKB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning, företagsledning och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolag KÅ Nilsson RKB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Kjell Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt Nilsson, Åsa Ann-Christin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .