Leif Borg Konsult AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva management, organisationsutveckling inom offentlig och privat sektor, utredningsverksamhet samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Borg Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Leif Borg Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2006-06-22 så skapades Leif Borg Konsult AB och företaget är har F-skattsedel Leif Borg Konsult AB har haft det sedan 2006-08-01.

Leif Borg Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556706-0677 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Leif Borg Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Leif Borg Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 046-291882 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Borg, Leif Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Borg Konsult AB är Borg, Leif Göran som är född 1945 och har titeln VD, Borg, Leif Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Linda Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .