Glenbogle AB

Skåne län

Information

556701-3510 är organisationsnummer för verksamheten Glenbogle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glenbogle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Glenbogle AB finns i.

Glenbogle AB har varit registrerat sedan 2006-04-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glenbogle AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Glenbogle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glenbogle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Glenbogle AB så kan ni göra det på telefon genom 046-203010 eller genom brev på följande adress:
Salviav. 6, 237 37, Bjärred

Bolaget skall driva restaurang, café, konferens och festvåning och evenemang samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Glenbogle AB och det är Brown, Anna Erika Benedikte som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hahn, Ulrika Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Bror Roger som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor,