JosellManagement AB

Skåne län

Information

Bolaget skall verka inom telekommunikationsrådgivning, finansiella instrument, dock inte sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse och kreditaktiebolag, försäljning av data samt elektronikprodukter såsom datorer, telefoni och fotoutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JosellManagement AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är JosellManagement AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2006-03-16 så skapades JosellManagement AB och bolaget är har F-skattsedel JosellManagement AB har haft det sedan 2006-08-24.

JosellManagement AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-24

556699-6632 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är JosellManagement AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JosellManagement AB så går det att nå dem via telefon på 046-247035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom JosellManagement AB är Josell, Åsa Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Josell, Jan Otto Leonard som är född 1964 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .