Soloriens Aktiebolag

Skåne län

Information

Soloriens Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Soloriens Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Soloriens Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-23.

Soloriens Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-08. Men sedan 2006-03-23 så har Soloriens Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till BÜLOWS VÄG 18, 237 36, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Soloriens Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-13108.

Lomma arbetar för att bolag som Soloriens Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Soloriens Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom solskyddsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Soloriens Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Soloriens Aktiebolag och det är följande personer, Stövring-Nielsen, Christian Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stövring-Nielsen, Anna Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Soloriens Aktiebolag är 556699-1724.