Projektteknik i Lomma Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Projektteknik i Lomma Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Projektteknik i Lomma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Projektteknik i Lomma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Projektteknik i Lomma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Projektteknik i Lomma Aktiebolag ska trivas.

Projektteknik i Lomma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som konsult bedriva verksamhet inom VVS planering och utredning, besiktningar och kontroll, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Projektteknik i Lomma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-16.

Idag är Projektteknik i Lomma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Projektteknik i Lomma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8520824.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Projektteknik i Lomma Aktiebolag är Svensson, Alf Willy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandberg Svensson, Lena Birgitta A som är född 1956 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Projektteknik i Lomma Aktiebolag har 556699-0114 som sitt organisationsnummer.