Sund Resurs i Skandinavien AB

Skåne län

Information

Sund Resurs i Skandinavien AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Sund Resurs i Skandinavien AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sund Resurs i Skandinavien AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-27.

Sund Resurs i Skandinavien AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-01-16. Men sedan 2006-01-27 så har Sund Resurs i Skandinavien AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strandv. 112, 234 31, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sund Resurs i Skandinavien AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8299685.

Lomma arbetar för att bolag som Sund Resurs i Skandinavien AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sund Resurs i Skandinavien AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall genom analyser, träning, utbildning och arbetsmaterial utveckla och utbilda organisationer och individer.

Firmatecknare för Sund Resurs i Skandinavien AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sund Resurs i Skandinavien AB och det är följande personer, Sund, Anna Helena som är född 1964 och har titeln VD, Sund, Anna Helena som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestberg Olsson, Siv Ulla-Britt som är född 1936 och har titeln Suppleant, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sund Resurs i Skandinavien AB är 556696-6288.