R Malmsten Holding AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och R Malmsten Holding AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och R Malmsten Holding AB är ett av dem. Statusen för R Malmsten Holding AB är att Bolaget är aktivt.

R Malmsten Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som R Malmsten Holding AB ska trivas.

R Malmsten Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-28. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet genom att äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt investera och utföra konsultarbete inom ekonomisk verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R Malmsten Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är R Malmsten Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med R Malmsten Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med R Malmsten Holding AB är Malmsten, Robert Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmsten, Katrin Elizabet som är född 1979 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt Rikard Stefan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

R Malmsten Holding AB har 556689-1320 som sitt organisationsnummer.