Rör & Energi i Skåne AB

Skåne län

Information

Rör & Energi i Skåne AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Rör & Energi i Skåne AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rör & Energi i Skåne AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Rör & Energi i Skåne AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-07-13. Men sedan 2005-08-01 så har Rör & Energi i Skåne AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mätaregränden 11, 226 47, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rör & Energi i Skåne AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-127474.

Lomma arbetar för att företag som Rör & Energi i Skåne AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rör & Energi i Skåne AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva VVS- och energiinstallationer, försäljning av VVS- och energiprodukter till företag och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rör & Energi i Skåne AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rör & Energi i Skåne AB och det är följande personer, Bengtsson, Bengt Olle som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ann-Margret Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rör & Energi i Skåne AB är 556683-7927.