Sunding Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Sunding Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sunding Konsult AB är ett av dem. Statusen för Sunding Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Sunding Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sunding Konsult AB ska trivas.

Sunding Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom affärs- utveckling, management och redovisning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sunding Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-09.

Idag är Sunding Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Sunding Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sunding Konsult AB är Sunding, Lars Eric som är född 1956 och har titeln VD, Sunding, Lars Eric som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sunding, Eva Kerstin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Sunding Konsult AB har 556680-9140 som sitt organisationsnummer.