Swedish Paintwork AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter och inom byggnadsbranschen bedriva byggnadsreparationer och måleriverksamhet samt inom dessa verksamheter idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Paintwork AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Swedish Paintwork AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2005-05-12 så skapades Swedish Paintwork AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556680-5056 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Swedish Paintwork AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Paintwork AB så går det att nå dem via telefon på 040-414980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Paintwork AB är Ringström, Conny Ingmar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringström, Jimmy Dennis René som är född 1981 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, JHM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .