WestConn Fastigheter AB

Skåne län

Information

WestConn Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som WestConn Fastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

WestConn Fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-24.

WestConn Fastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-03-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Villav. 7 B, 237 35, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WestConn Fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-293200.

Lomma arbetar för att verksamheter som WestConn Fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för WestConn Fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolagets verksamhet skall vara bedriva handel och uthyrning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för WestConn Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WestConn Fastigheter AB och det är följande personer, Connée, Peter Arne Rickard som är född 1964 och har titeln VD, Connée, Peter Arne Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerdahl, Nils Johan Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Carl Sven Gerhard som är född 1936 och har titeln Suppleant, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för WestConn Fastigheter AB är 556677-3148.