Solidhus i Bjärred Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Solidhus i Bjärred Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Solidhus i Bjärred Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Solidhus i Bjärred Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-11-01 och har organisationsnummer 556677-0953.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0325-618250 alternativt besöka eller skicka post till Solidhus i Bjärred Aktiebolag på följande adress Gårdsv. 2 D, 512 65, Mjöbäck.

Solidhus i Bjärred Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-11-01.

I Solidhus i Bjärred Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Nergården, Kjell Rune Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bengtsson, Pierre Benny Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.