Actorpat AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Actorpat AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Actorpat AB är ett av dem. Statusen för Actorpat AB är att Bolaget är aktivt.

Actorpat AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Actorpat AB ska trivas.

Actorpat AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva patentbyråverksamhet samt rådgivande teknisk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Actorpat AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Actorpat AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Actorpat AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-292500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Actorpat AB är Haagerup, Ulf Robert som är född 1955 och har titeln VD, Haagerup, Barbro Sigrid Christina som är född 1958 och har titeln Vice VD, Haagerup, Ulf Robert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Haagerup, Barbro Sigrid Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lundberg, Göran Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Actorpat AB har 556675-9196 som sitt organisationsnummer.