Magnum Opus Fastighets AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Magnum Opus Fastighets AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Magnum Opus Fastighets AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Magnum Opus Fastighets AB är momsregistrerat sedan2009-10-01 och har organisationsnummer 556674-3398.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8400000 alternativt besöka eller skicka post till Magnum Opus Fastighets AB på följande adress Örnv. 9, 237 37, Bjärred.

Magnum Opus Fastighets AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Magnum Opus Fastighets AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sallbring, Erik Robert som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller genom rörelsedrivande dotterbolag äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom, aktier och andra värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.