Refinum AB

Skåne län

Information

556673-8133 är organisationsnummer för företaget Refinum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Refinum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Refinum AB finns i.

Refinum AB har varit registrerat sedan 2005-01-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Refinum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Refinum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Refinum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Refinum AB så kan ni göra det på telefon genom 046-293100 eller genom brev på följande adress:
Örnv. 9, 237 37, Bjärred

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisning och ekonomi samt där tillhöriga områden samt direkt eller genom rörelsedrivande dotterbolag äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Refinum AB och det är Lidén, Carina Margareta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Esbjörnsson, Nils Ola Christer som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,