Scandinavian MGMT Consulting AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Scandinavian MGMT Consulting AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Scandinavian MGMT Consulting AB är ett av dem. Statusen för Scandinavian MGMT Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Scandinavian MGMT Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Scandinavian MGMT Consulting AB ska trivas.

Scandinavian MGMT Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva rådgivning och utbildning inom området företagsledning,strategi och organisationsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Scandinavian MGMT Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Scandinavian MGMT Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Scandinavian MGMT Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8142041.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Scandinavian MGMT Consulting AB är Kronkvist, Björn Johan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronkvist, Olga som är född 1958 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Scandinavian MGMT Consulting AB har 556672-8076 som sitt organisationsnummer.