ViaMedici AB

Skåne län

Information

ViaMedici AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där ViaMedici AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ViaMedici AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ViaMedici AB har haft sedan 2005-01-13. ViaMedici AB har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ViaMedici AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hjortrong. 37, 234 43, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7128130.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ViaMedici AB Privat, ej börsnoterat.

ViaMedici AB har idag 556671-5487 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ViaMedici AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom hälso- och sjukvård med särskild inriktning på utbildning i akut omhändertagande. Försäljning av medicinskteknisk utrustning och därmed förenlig utrustning. Ambulansuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

I ViaMedici AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jadeland, Björn Joakim som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Möller, Janne Eric som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Carina Birgitta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Anett Madelein som är född 1967 och har titeln Revisor, LOGIC-Husen i Sälen och Båstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .