CapTeam AB

Skåne län

Information

CapTeam AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där CapTeam AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. CapTeam AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket CapTeam AB har haft sedan 2004-12-09. CapTeam AB har funnits sedan och 2004-12-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till CapTeam AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Florav. 54, 244 39, Kävlinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-730050.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är CapTeam AB Privat, ej börsnoterat.

CapTeam AB har idag 556671-2484 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CapTeam AB

Bolagets verksamhet är att bedriva handel och uthyrning med datorer och programvaror, likaså utbildning, service och seminariumverksamhet inom databranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I CapTeam AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svantesson, Ulf Lennart som är född 1963 och har titeln VD, Svantesson, Ulf Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Thystrup, Martha Annette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .