Jerry Jönsson VVS Konsult AB

Skåne län

Information

Jerry Jönsson VVS Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Jerry Jönsson VVS Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jerry Jönsson VVS Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-15.

Jerry Jönsson VVS Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-11-01. Men sedan 2005-02-09 så har Jerry Jönsson VVS Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vikingav. 1, 237 31, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jerry Jönsson VVS Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7403133.

Lomma arbetar för att verksamheter som Jerry Jönsson VVS Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jerry Jönsson VVS Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska verka som konsulterande ingenjörsbyrå med utredning, besikningsuppdrag och projektering inom VVS samt beriva handel med aktier, värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jerry Jönsson VVS Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jerry Jönsson VVS Konsult AB och det är följande personer, Jönsson Nolin, Jerry Ingvar Rickard som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nolin, Maria Viktoria Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jerry Jönsson VVS Konsult AB är 556669-6281.